Lojë e vogël shpërblyese: A mund t`i parashihni rezultatet e sakta të Shqipërisë në KE ?!

48 Lexime

Futbolldashësit nga mbarë Europa, me padurim janë duke pritur fillimin e Kampionatit Europian në futboll, që do të mbahet në Francë, nga 10 qershori deri më 10 korrik 2015. Është interesante të parashikohen rezultatet e mundshme të Kombëtares shqiptare, ndërsa „Shtegu.com“ parasheh që ato të jenë: me Zvicrën do të fitojmë 2:1. Me Rumaninë 2:0 dhe me Francë kësaj radhe do të luajmë baras 0:0. Portali ynë ka paraparë edhe një dhuratë modeste për njërin nga ata të cilët do ta qëllojnë parashikimin e saktë. Le të jetë pra një befasi e vogël!