Kush është ky Shabani që po çmendë femrat

47 Lexime

Ka fizionomi të bukur dhe femrat „çmenden“ pas tij: Duke i falënderuar gorilës me gjini mashkullore që është pagëzuar me merin Shabani, në Kopshtin zoologjik „Higashyama“ është shtuar dukshëm vizita e gjinisë femërore. Më një përbërje të fortë strukturore, ai qëndron krenar në kafaz dhe u lejon të tjerëve për ta adhuruar. Që nga momenti kur gorila me merin Shabani u zgjodhë si më i përshtatshmi për fushatën e Kopshtit zoologjik „Hygashiama“ në qytetin japonez Nagoya, ai u bë super yll i kopshtit.
Sidomos, gjinisë femërore i ka lënë më së shumti përshtypje, me ngjyrëne tij të argjetë në shpinë: „Kemi konstatuar rritje të vizitorëve të gjinisë femërore“, ka deklaruar zëdhënësi i kopshtit, Takayuki Ishikaëa për Agjencinë e lajmeve AFP, „femrat po e pëlqejnë për së tepërmi“.
Edhe nëpër TV dhe rrjetet sociale, Shabani është shpeshëherë temë e nxehtë, duke u krahasuar bile edhe me super modelët meshkuj: „Ndonjëherë ai e shikon ndonjërin në sy dhe po që se i bën foto, të duket se ai është duke pozuar“, pohon Ishikaëa. Por, kjo mund të ketë ndërlidhje me faktin se ai është udhëheqës i pesë gorilave dhe bëhet fjalë për një instinkt të kafshëve për të rënë në sy si udhëheqës“.