Kosovari arratiset nga burgu i Zvicrës

48 Lexime

Një i burgosur u arratis nga burgu Wauwilermoos i Lucernit me kusht. Ai ishte dënuar më parë për kundërvajtje dhe nuk përbën kërcënim për publikun

Alarm në brendësi të Lucernit! Një i burgosur që është në burg të hapur u arratis nga burgu Wauwilermoos në Egolzwil LU. Kosovari nuk e ka pasur të vështirë. Ai ka përfituar nga disa orë pushim nga burgu gjatë drekës të martën e kaluar dhe ka ikur. Kjo u vu re vetëm kur i burgosuri nuk u paraqit në burg në orarin e caktuar.

Burri u dënua për kundërvajtje. Ai nuk paraqet asnjë rrezik. „I burgosuri nuk u vu re kurrë për sjellje të dhunshme gjatë qëndrimit të tij në Wauwilermoos dhe gjithmonë kthehej nga pushimet e tij në orën e caktuar“, thotë Daniel Graf, zëdhënës i shtypit për Departamentin e Drejtësisë dhe Sigurisë së Lucernit (JSD), për Zentralplus, transmeton portali Shtegu.