Këto janë viktimat e vrasjes në Bazel të Zvicrës

44 Lexime

18:23:16                     2017-03-12

 

 

 

 

 

 

Në këtë foto gjenden dy të vrarët në restorantin „Cafe 56“ në Bazel të Zvicrës. Njëzetetetëvjeçari Mirjan B. (i dyti nga e majta) dhe tridhjetenëntëvjeçari Gent S. (i pari nga e djathta) janë personat e vrarë disa ditë më parë, ndërsa Festim D. (24-vjeçar, i pari nga e majta) është jashtë rrezikut për jetë. Ermal K. (i dyti nga e djathta) mbrëmjen e kobshme kishte qëndruar në një tavolinë me shokët, por ishte i vetmi që nuk u qëllua nga plumbat. Kjo fotografi ishte shkrepur pak ditë para se të ndohte ngjarja e rëndë në restorantin „Cafe 56“, shkruan „20 Minuten“, njofton „Shtegu.com“.