Kafsha mё e menqur se njeriu! Mrekulli!

231 Lexime

Nё njё park te qytetit bregdetor Izmir, nё Turqi ёshtё parё nje Sorrё shumё e meqme dhe e zgjuar.

Dikush ka lёnё ne barri njё pjatё te pllastikёs me pak orriz nё tё, sorra e ka parё dhe pasi e ka ngrёn e dёrgon nё kantёn  bёrllogut.

A thu ёshtё kjo mrrekullia e Zotit nё kёtё muaj tё shenjtё?

Kёtu ushqehet me oriz

sorra

 

Pastaj e grit pjaten e pllastikёs

sorra1

Pastaj e dёrgon nё kantёn e berllokut!

sorra2