„Ju nuk jeni myslimanë“ – gazetari sirian shfrynë vrerë kundër shteteve Islamike (VIDEO)

41 Lexime

 

„Ju nuk jeni myslimanë“!!! Me këto fjalë të ashpra, gazetari i arratisur nga Siria, në një intervistë dhënë të përditshmes gjermane „Die Welt“, ka sulmuar ashpër shtetet Islamike nga Gjiri Persik. Nga ana tjetër, gjermanët „i kanë hapur zemrat dhe shtëpitë e tyre“, duke shtuar se Gjermaninë e kishte paramenduar më ndryshe. (Shtegu.com)