Jakup Berisha shkëlqen me hat-trick

68 Lexime

19:58:10              2016-09-13

 

 

 

 

Edhe më tej vazhdojnë lojërat e shkëlyeshme në sezonin e ri të pionierëve të Vardarit. Përzgjedhësit e trajnerit Todorovski e kanë shënuar edhe fitoren e katërt dhe me 12 pikë maksimale të fituara, gjenden në pozitën e liderit në tabelë. Kundësrhtar i ekipit gjatë kësaj jave ka qenë ekipi i Pobedës nga Prilepit, ndërsa më i disponuari ka qenë Jakup Berisha, duke shënuar hat-trick në ndeshje. Lidhur me ndeshjen, ai ka deklaruar: „E dinim se nuk do të jetë ndeshje e lehtë, pasi kundër nesh të gjithë dëshirojnë të japin maksimumin. Ishim ekip shumë më i mirë në çdo aspekt të lojës së futbollit, ndërsa kemi mundur të shënojmë edhe disa gola të tjerë nga rastet e pashfrytëzuara. Jam i lumtur që shënova tre gola, por më e rëndësishme është se ekipi po fiton. Kemi zhvilluar përgatitje të mira, prandaj edhe kemi një start të shkëlqyeshëm të sezonit, i cili, jam i bindur se do të vazhdojë edhe më tej. Do të japim gjithçka nga vetvetja që ta mbrojmë kurorën e dyfishtë“, ka përfunuduar Jakupi për portalin „vardarfans“, njofton „Shtegu.com“.