Ja si e parashikuan derbin e KE-së gazetarët sportivë shqiptarë të Maqedonisë

54 Lexime

14:40:56                2016-07-04

 

11049497_10204827004902505_4642842766295415249_n

 

 
Gazetarët sportivë shqiptarë, para ndeshjes derbi të Kampionatit Europian në Futboll, në mes të Gjermanisë dhe Italisë, kanë qenë të ndarë në parashikimin e rezultatit të këtyre dy ekipeve. Në një intervistë për „TVART.MK“, ata i kanë shfaqur pikëpmajet e tyre të rezultatit përfundimtar të ndeshjes. Përderisa Reshat Ibrahimi nga gazeta „Lajm“ dhe Mahir Thaqi nga „TV Alsat“ i kanë dhënë përparësi Gjermanisë së Shkodran Mustafit, gazetari Bujar Kurtaj nga gazeta „Koha“ i është mbështetur traditës së kohëve të fundit që Italia të ngadhënjejë sfidën në mes këtyre shteteve. Për më tepër, ndiqeni videon e mëposhtme: