Ja se çfarë veshje preferon vogëlushi i famshëm shqiptar nga Zvicra për këtë vjeshtë

522 Lexime

18:27:05            2016-10-25

 

 

 

 
Me veshjet e tij bashkëkohore dhe me paraqitjen e tij profesionale, vogëlushi 3-vjeçar shqiptar Ardi K. tashmë ka më tepër përkrahës se disa yje të estradës muzikore zvicerane, siç janë Baschi dhe Bligg! Në profilin e vet në Facebook. ai tashmë ka bërë mbi 165 mijë simpatizantë, që është një shifër e jashtzakonshme për një vogëlush aq simpatik.

 

 

 

ard

 

 

 

Me qëndrimet e tij perfekte dhe veshjet e përkyera, e ëma ia vesh rrobet Ardit të vogël me shumë dashuri dhe motiv, edhe ate rrobe nga Louis Vuittton, Gucci dhe Prada. Vogëlushi nuk është bir i ndonjë ylli të Hollywoodit, por i një çifti normal shqiptar nga Berna, njofton „Shtegu.com“.

 

 

 
Se si Ardi është bërë i famshëm në instagram, i ati Kushtrimi nuk ka ndonjë përgjigje të saktë. „Bashkëshortja ime ka dashur t`i postojë fotot e tij sa për kujtim, ndërsa gjatë kësaj janë tubuar disa pëlqime e përkrahës të Ardit. Edhe mediet shqiptare tashmë e kanë hetuar Ardin“.

 

 

 

Por, prej nga dhe vallë a është mirë që vogëlushi të bartë një rrip prej 350 frangash zvicerane? Si mundet që një fëmijë të mbathë këpucë prej 2.750 eurosh? Për këtë janë përkujdesur Kushtrimi dhe bashkëshortja e tij Blerina: „Bashkëshortja ime ka punuar në një butik dhe ka njohuri se si nga rrobet e lira të dizajnojë një dukje të bukur, që paraqesin rrobe të shtrenjta dhe të veçanta“, deklaron Kushtrimi. Përpos kësaj, edhe shumë shtëpi të njohura të modës i kanë dërguar Ardit rrobe, ndërsa një dizajnues i njohur, Mr. Rex, bile ia ka dërguar edhe kapotën e tij. Vogëlsuhit shqiptar, me sa duket i është paraqitur një rast i mirë për një karrierë të madhe në biznesin e modës.