Italianet e ngacmuara presin kot dëmshpërblim nga shqiptari

27 Lexime

09:27:07             2016-03-01

 

 

Në Gjykatën e Bolzanos në Itali, të hënën është dënuar shqiptari 22-vjeçar R.K., pasi nga fundi i vitit 2013 kishte ngacmuar seksualisht 5 femra. Por, për Gjykatën shqiptari është i pakapshëm

 

 

Në mes të nëntorit dhe dhjetorit 2013, një përdhunues shqiptar e kishte bërë të pasigurt një shetitore të qytetit dhe një zonë rekreative në Meran të Italisë. Pesë femra kishin ngritur aktpadi kundër shqiptarit, pasi ai i kishte ngacmuar seksualisht, shkruan „stol.it“, njofton „Shtegu.com“.

 

Të hënën, shqiptari është dënuar nga Gjykata e qarkut me dy vite e gjysmë burg.
Senati gjyqësor i kryesuar nga gjykatësja Carla Scheidle, gjithashtu ka sjellë vendim që shqiptari R.S. t`i paguajë çdo viktime nga 3.000 euro dëmshpërblim.
Por, ai është dënuar në mungesë dhe për Gjykatën është i pakapshëm. Dyshohet se ai është kthyer në vendlindje, në Shqipëri. Me këtë rast, paditëset kot do të presin në kompensimin e tyre.