Halil Kastrati: Vetëm sot u nisën 60 shtëpi të reja (Foto)

58 Lexime

Na prifte e mbara dhe perhajr ju kofte 😊

Vetem sot u nisen 60 shtepi te reja

Para disa muajve ne patem nenshkruar memorandum bashkepunimi me komunen e Mitrovices Ne kete memorandum ishte parapare qe te ndertohen 40 shtepi per familjet nevojtare, komuna do ta ndante truallin dhe do te parteciponte per secilen familje nga 5 mije euro

Diten e nenshkrimit na u bashkangjiten edhe Djemt e Mitrovices ku do ti ndertojn 10 shtepi poashtu edhe kryetari i komunes Agim Bahtiri do ta nderton 1 shtepi me mjetet e tij, gjithesej 51 shtepi

Sot filloj implementimi i atij memorandumi, u nisen 51 shtepi ne Mitrovice

Halil Kastrati: Vetëm sot u nisën 60 shtëpi të reja

Gjate kthimit nga Mitrovica u ndalem edhe ne Vushtrri dhe e nisem nje shtepi tjeter per nje familje nevojtare
Karvani jone u ndal edhe ne Drenas ku edhe me kete komune para disa dite nenshkruam memorandum per ndertimin e 7 shtepive te reja, ne Drenas e shtuam edhe nje tjeter dhe i nisem 8 shtepi

Pra veq sot ne kete dite te Premte i nisem gjithesej 60 shtepi per familjet nevojtare

Me ne sot ishin edhe ata qe special kane ardhur nga Gjermania, perfaqesuesit e Jetimave te Ballkanit per Gjermani Ilir Sinani dhe Lulzim Maliqi

Te gjitha keto shtepi do te perfundojne kete vit

Bamires Zoti ju shperblefte.