Gjatë xhirimit të Winetou, Nik Xhelilaj ka vuajtur për një kafshatë bukë

25 Lexime

05:14:08        2016-01-12

 

 

Aktori shqiptar Nik Xhelilaj (32), të cilit iu besua roli i Winetous së famshëm, këtë rol e ka cilësuar si rraskapitës. „Për mua ka qenë një makth“, ka deklaruar Xhelilaj gjatë të hënës, me rastin e pranimit në „FilmFernsehFonds Bayern“ (FFF) të Agjencisë telegrafike gjermane të lajmeve DPA, në Mynih.

 

 

„Asgjë nuk ka qenë e lejuar, vetëm proteina, pa sheqer, bile edhe lëngjet e portokallit kanë qenë të ndaluara, a nuk është kjo çmenduri?“.

 

 

Kësaj diete duhet shtuar edhe ushtrimet e forta, pasi Xhelilaj është dashur të krijojë një figurë të bukur në pjesën e zhveshur të lartë të trupit, në këtë film të TV gjerman RTL. Pas pesë muajve të plota, më në fund dieta u shpagua: „E hëngra një ëmbëlsirë me banane dhe çokollatë“, ka rrëfyer Niku për „Berliner Zeitung“, njofton „Shtegu.com“. Ai nuk dëshiron të praktikojë një regjim të tillë ushqimi, pasi: „Ne jemi njerëz dhe duam t`i shijojmë të gjitha që na rrethojnë“.