Çfarë jete qeni ?!!!

79 Lexime

Multimiliarderi rus Roman Abeamowitsch (49) është parë në ishullin Arran të Skotlandës duke shijuar pushimet verore. Përpos kësaj, ai nuk ka dashur të rrezikojë, duke marrë me vete pesë truproje dhe qenin e tij, Gassi. Bëhet e ditur se ai më së shumti kohë do t`i kushtojë rekreimit me biçikletë.