Çdo kremtim serb ndërlidhet me Kosovën e humbur

46 Lexime

Futbollistët serbë këndojnë këngën „Oj Kosovo, Kosovo“
Reprezentacioni i futbollistëve të rinj të Serbisë, i cili arriti të bëhet kampion bote në futboll, sipas medieve serbe, në Beograd është pritur në mënyrë spektakolare.
Futbollisttë e rinj i kishin pritur rreth 100.000 qytetarë të Beogradit dhe të gjitha kanë dashur të përshëndesin heronjtë e ri të kombit. Ata iu falënderuan qytetarëve në pritjen madhështore, ndërsa së bashku me qytetarët, e kënduan këngën: „Oj Kosovo, Kosovo“.

Në ndërkohë meret vesh se transmetimi i drejtpërdrejtë i pritjes madhështore është ndërprerë, pasi shumica e qytetarëve kishin filluar të brohorasin „Vuçiçu pederu“.