Bayern München i ngazëllyer nga ardhja e trajnerit Fadil Kqiku

150 Lexime

Në lidhje me çështjen e rolit të trajnerit, te Bayern München Handball tashmë është zgjidhur brenga për sezonin e ardhshëm. Për ekipin e parë për meshkuj, kreu i departamentit Daniel Sack, së bashku me drejtorin sportiv Dennis Tschorn, arritën të fitojnë një ekip të suksesshëm të trajnerëve me Fadil Kqikun dhe Knut Seidel.

Me Fadilin, Bayerni tani ka një ekspert të dëshmuar në postin stërvitës, i cili sezonin e kaluar ishte aktiv si trajner në Ligën e Bayernit për meshkuj dhe së bashku me shumë stacione të tjera të suksesshme në zonën e Mynihut dhe Augsburg, gjithashtu qëndroi për Shoqatën e hendbollit kosovar në ekipin stërvitës të kombëtares për burra, shkruan në ëeb faqen e “fcbayern”, informon Shtegu.com.

Angazhimi i Fadil Kqikut është fat i mirë, pasi edhe shumë klube të tjera kanë shprehur interes për të. Së bashku me Knut Seidel, tani do të fillojë një kapitull i ri tek ekipi. Seidel, i cili tashmë ka punuar me Fadilin dhe ishte gjithashtu aktiv si trajner në Bayern dhe Landesliga, është i ngazëllyer për detyrën e përbashkët dhe strukturat ekzistuese në Bayern.

Ekipi i trajnerëve, i pajisur me një kontratë trevjeçare, dëshiron të tregojë hendboll tërheqës dhe të suksesshëm me një skuadër plotësisht të angazhuar sezonin e ardhshëm.