Austriakët të frikësuar nga „Shqipëria e Madhe“

49 Lexime

08:28:51                  2016-03-27

 

 

 

Një tifoz shqiptar kishte arritur të fusë në stadium një flamur me hartën e Shqipërisë së Madhe, në ndeshjen miqësore në mes të Austrisë dhe Shqipërisë, të cilën vendësit e fituan me rezultat 2:1. I njëjti flamur ishte përkujdesur për trazira në ndeshjen në mes të Serbisë dhe Shqipërisë, e zhvilluar në Beograd, shkruan gazeta austriake „Heute“, njofton „Shtegu.com“.

 

 

 

Sipas gazetës austriake, tifozi shqiptar e kishte shfrytëzuar ndeshjen në stadiumin „Ernst-Happel“ të Vjenës, për arsye politike. Atij i kishte shkuar përdore që të trafikojë flamurin e kontestuar në stadium, ndërsa e ksihte valëvitur para dhe gjatë ndeshjes disa herë.

 

 

 

Edhe përkundër masave të larta të sigurisë, tifozit shqiptar i kishte shkuar përdore të trafikojë flamurin në fjalë.