Afganezi e therë me thikë shqiptarin për shkak se dashti t`ia zhveshë pantallonat

34 Lexime

15:46:34             2018-01-12

 

 

 

Një shtetas 26-vjeçar afganez, para Gjykatës së Kielit në Gjermani, të premten ka pranuar se e ka therë me thikë një shtetas kosovar 19-vjeçar. Për shkak të zemërimit të madh që shqiptari iu kishte afruar me qëndrim seksual, ai e ka therë ate në një qendër strehimi në Neumünster. Sipas tij, si mysliman i devotshëm, kontaktet e tilla janë një mëkat i madh, shkruajnë mediat gjermane, përcjellë Shtegu.com. Shqiptari i ishte afruar dhe ka dashur t`ia zhveshë pantallonat. Me këtë rast, afganezi e godet me grusht në kokë dhe mbrohet me një thikë kuzhine. Ai ka menduar se nuk i ka shkaktuar plagë të rënda.

 

Sipas akuzës, shqiptari ka pësuar plagë të rrezikshme për jetë dhe është dashur të operohet urgjentisht. Akuza e ngarkon afganezin për përpjekje për vrasje. (Shtegu.com)