KURIOZITETE

3 çudira në minutën e 90-të (video)

111 Lexime

22.01.2020

Ndodh edhe kjo në Turqi, më saktë me ekipin e @Uşak

Minuta e 9️0-te dhe çmenduritë që ndodhën brenda të njëjtës

1. Penaltia e parë: e mbrojtur nga portieri 🧤
Penaltia ripërsëritet, portieri ndëshkohet me të verdhë 👀
2. Penaltia e dytë: sërish mbrohet nga portieri 🧤
Penaltia ripërsëritet, portieri tashmë ndëshkohet me të kuq 👀👀👀
3. Penaltia e tretë: sërish mbrohet, por kësaj rradhe nga futbollisti mbrojtës🧤

https://www.facebook.com/shkodrasport/videos/648694549207389/?t=5