Turp. Bastiset shtëpia e vëllezërve Rexhepi

72 Lexime

Forcat speciale sot pasdite rreth orës 16 kanë bastisur shtëpinë e vëllezërve Rexhepi, raporton “Lajmpress”.

Për momentin në stacionin policor gjenden Rexhep Rexhepi, Shefket Rexhepi dhe Shenur Rexhepi.

Familjarët për Lajmpress shprehen të shqetësuar dhe këtë akt e vlerësojnë si montim të radhës tw regjimit aktual.

Familja Rexhepi në Kumanovë është e njohur si familje që ka dhënë kontributin e saj në konfliktin e 2001. Shefkiu dhe Rexhepi janë invalid të luftës./LAJMPRESS