Ta vlerësojmë sa më shumë ikonën e filmit shqiptar

36 Lexime

Aktorja e madhe Margarita Xhepa ka festuar 88-vjetorin e lindjes. Ajo ka lindur më 2 prill të vitit 1932 në Lushnje.

Margarita Xhepa ka krijuar mbi 150 role në teatër. Edhe pse po vuan disa probleme shëndetësore, kur disa vite më parë u operua nga këmba dhe vështirësi të tjera të shëndetit po i bëhen pengesë, ajo vijon të mbetet ndër vlerat më të larta të kinematografisë shqiptare. Prandaj, GËZUAR, edhe për shumë mote !!!