LAJMI FUNDIT: Shkarkohet Sulejman Rexhepi nga kreu i BFI-së, në vend të tij Shaqir Fetahu

231 Lexime

Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoninë e Veriut sot shkarkoi nga detyra kryetatin e deritanishëm Sulejman Rexhepi.

Në vend të tij për ushtrues detyre u caktua Shaqir Fetahu, kryetari i deritanishëm i Myftinisë së Gostivarit, përcjell INA.

Vetë Shaqir Fetahu lexoi vendimin pas mbledhjes së mbajtur në myftininë e Gostivarit. Ai tha se vendimi hyn në fuqi dhe se ka përkrahjen unanime të myftinive.(INA)