SHBA: Qëllohet tiketi me 1,5 miliardë dollarë

29 Lexime

07:50:40        2016-01-14

 

 

Mega-xhekpoti prej 1,5 miliardë dollarësh në SHBA, tashmë është qëlluar: Së paku njëri nga lojtarët i ka qëlluar numrat e saktë, duke i rrumbullakësuar në tiketin e tij, ka bërë të ditur gjatë ditës së sotme kompania e llotarisë amerikane, njofton „Shtegu.com“. Tiketi i qëlluar është shitur në Kaliforni, ndërsa shitësi i tiketit është trajtuar sikur ai të ketë qenë fitues.

 

 

Numrat e saktë kanë qenë 4, 8, 19, 27 dhe 34 me numrin plotësues 10. Gjasat për të fituar shumë në fjalë kanë qenë 1 ndaj 292 milionë. Fituesi do të marrë „vetëm“ 930 milionë për shkak të tatimit.