MAJLINDA SULEJMANI: Të dashur bashkatdhëtarë – që posedoni grupin e gjakut: „AB pozitiv“

147 Lexime

Sot mundet më qenë ndihma e suksesshme, ndërsa nesër bëhet vonë! Ështe vonë për pacientin – kur diku në „teritorin kosovar“ gjindet dikush – që mundet të dhurojë gjak! Prandaj të jetë procedura më e lehtë për „zgjidhje“ edhe më tej vendosa një projekt – projekti është – që me duhet një ekip që ëebfaqen për „ndihma grupit gjakut“ të realizohet në mënyrën më të lehtë – që nga tëre bota të munden t`i japin informatat – kush është në gjendje të dhuroëj gjak – dhe atëhërë do të ishte më lehtë dhe më eficiente të giendet personi duhur për dhurim gjaku! Mbasi do të jetë e gjitha vullnetarisht – ju kisha lutur të më kontaktoni për bashkëpunim! Mbasi unë posedoj gjakun Rh 0 negativ – do të dhuroj gjak mbasi ështe kompatibël por është më mirë te jetë gjaku njësoj!

Prandaj ky gjest do të jetë fillimi për „bashkatdhetarët e mi“ sepse çdo ndihmë dhe gjest pozitiv që rezultohet – jam e gatshme të jem në front të ndihmës! Efekti nuk është të marr famë ose fansa për gjestet që i formoj – për mua ështe efikase të ndihmoj dhe që rezultati të jetë për të mbijetuar në këto raste!

Ju faleminderit për mbështetje dhe ju kisha lutur ta bëni share kët artikull – që së bashku t’ia dalim!