Kosovari (19) shkatërron BMW-në, „mall i babait“

58 Lexime

Pasditen e së premtes ka ndodhur një aksident në Safenwil të Zvicrës. Një kosovar (19) humbi kontrollin mbi BMë-në e prindit që ia kishte „huazuar“ dhe u përplas në shtyllën e betonit në rrugën „Klausenpass“.

Dëmi është total! Vozitësi i ri po vinte nga Köllikeni në drejtim të Safenwilit, pasditen e së premtes, rreth orës 16.00.

Gjatë kthimit në anën e djathtë, në rrugën „Klausenpass“, vozitësi i BMW-së me siguri e ka marr pak më shpejt kthesën, siç i shpjegoi ai Policisë kantonale të Aargaut. Pastaj u shkatërrua pjesa e pasme e makinës dhe BMë doli nga rruga, informon Shtegu.com. Atje kosovari më në fund u përplas në shtyllën e betonit të mbikalimit me makinën e tij bolid.

Sikurse vozitësi i BMW-së, po ashtu edhe bashkudhëtari i tij u plagosën lehtë gjatë përplasjes. Të dy është dashur të përkujdesen në spital. BMW-ja është dëmtuar tërësisht, ndërsa rruga ka qenë e mbyllur për rreth një orë e gjysmë për shkak të aksidentit.