EKSKLUZIVE: Njihuni me gazetarin shqiptar që po e shet kombin

214 Lexime

19:20:54                    2017-08-01

 

 

 

 

 

Gazetari njohur shqiptar i TVM 2, Reshat Kamberi, në një postim të vetin në Facebook ka postuar një ofertë interesante, si për nga cilësia, po ashtu edhe nga përmbatja e saj. Në gjuhën shqipe ka depërtuar edhe fjala e huaj „kombi“ që ka kuptimin e një veture më të gjerë familjare, ndërsa edhe te shumica e popullatës shqiptare ende është në përdorim kjo fjalë. Natyrisht se gazetari ka pasur për qëllim të shesë veturën e quajtur „kombi“ e jo përkatësinë e tij etnike. Vetura duket simpatike dhe e veçantë, por ende nuk ka gjetur personin e përshtatshëm për çmim më të volitshëm. Për më tej, ja edhe postimi i itj i plotë në Facebook:

 

 

 

 

 

13620290_504395603063953_8133973239536871951_n

 

 

 

 

„Ndonëse më kanë mesuar se duhet me e dashtë kombin, duhet me e ruajt dhe duhet me vdekë për çështje kombëtare, une vendosa: Do e shes kombin!!!“

 

 

 

 

Pasi ka kaluar një kohë e gjatë dhe ai nuk ka qenë i kënaqur me ofertat, Reshati vendosi me sa vijon: „Nuk e shes me që, s`ka më të vjetër e më të mirë, më të fortë më të bukur dhe pasi më së shumti më ka shërbyer dhe më ka bë krenar, andaj vendosa të mos e shes kombin, ndoshta, do t`ia ndërroj poli (kuajt)“. (Shtegu.com)