Austriaku rikthehet në binarë të duhur pasi trafikonte lëndë narkotike nga Kosova

72 Lexime

17:11:00              2016-11-18

 

 

 

 

 

Pasi vendosi të trafikonte lëndë narkotike nga Kosova në Austri, Rafael Haslauer kishte arritur pikën më të ulët në jetën e vet.

 

 

 

 

medium-14656480559

 

 

 

 

Por, kur papritmas kishte rënë në burgun serb, austriaku filloi ta ndryshojë jetën e vet dhe të rikthehet në binarët e duhur, shkruan „Nachrichten“, njofton „Shtegu.com“. Lidhur me këtë, ai ka shkruar një me titull „23312 – Gjithçka në jetë ka dy faqe“, të cilin do ta lexojë që nga dita e sotme nga ora 19.00, në fortesën Ennsegg të qytezës austriake Enns.