Shqiptari nga Tiroli tenton të kalojë provimin me kamerë spiunimi

61 Lexime

Në fakt, ai ka dashur të pajiset me patentë shoferi në një mënyrë sa më të lehtë, por kur u përpoq të kalonte provimin teorik me mjete jashtligjore, një person 39-vjeçar nga Shqipëria tani është hetuar

Gjatë kontrollit në zyrën e motorizimit në Bolzano, shqiptari ishte jashtëzakonisht nervoz dhe i emocionuar. Kjo i sinjalizoi policët e komunikacionit rrugor dhe 39-vjeçarin e kontrolluan më detajisht, transmeton Shtegu.com.

Me sukses: Personi nga Shqipëria kishte bashkëngjitur një kamerë të vogël spiuni në këmishën e tij, e cila përmes një vrime i regjistronte pyetjet e testit të licencës dhe ato ia kalonte një bashkëpunëtori, i cili kandidatit i dha përgjigjet e sakta.

39-vjeçari ishte në gjendje të përfundojë provimin pa asnjë gabim në kohën më të shkurtër të mundshme. Përpjekja, megjithatë, ishte e kotë: Në vend të një certifikate pozitive të provimit, ndaj tij është shqiptuar kallëzim. Kamera e vogël gjithashtu iu konfiskua.