Shaj shqip, Rambo

71 Lexime

 

Kimete Berisha

S’ke nevojë ti thuash serbisht ‚peder‘ Murat Mehës, thuaji shqip
‚homoseksual‘!
Ti thuash një mashkulli ‚peder‘ nuk është shamje, nëse personi në fjalë është i tillë!
E nëse personi është i ‚pafajshëm‘ pra nëse nuk është ‚peder‘ e ti ia ’ngjet‘ këtë karakteristikë, në këtë rast është shamje e rëndë!
Nëse personi në fjalë është i martuar, ai nuk është vetëm ‚homoseksual‘ por ai është ‚biseksual‘. Prandaj, duhet të kemi kujdes kujt i themi homoseksual, kujt biseksual, dhe kujt i themi ‚peder‘.
Nëse Rambo nuk ka ‚fakte‘ t’gjalla se Meha është ‚peder‘ i rryer, dhe nëse Meha nuk është ‚dashuruar‘ në të, atëherë le të tregon Rambo, se bash po na intereson pse një burrë heteroseksual i thotë një mashkulli tjetër ‚peder‘!
A i thuhet ‚peder‘ tutsit, apo mashkullit-femër, që nuk ke si e merr seriozisht.
Se, heronj homoseksual nuk njohim.
Dhe nuk ka Ligj që na detyron t’i duam dhe t’i respektojmë ‚pederat‘ me zor.
Femrat i thonë ‚peder‘ atij mashkulli që tutet, atij që petullohet, që sillet si petull, vishet si femër, me hellanka të ngushta për trupi (kryesisht të kuqe), atij që pispilloset, që është tepër pedant, që i vjen një aromë ‚e embël‘, që flet me zë të butë dhe të ulët, që ndalet e pushon në secilën presje, që kur ec e përdridh prapanicën, që sillet si shoqe ‚e mirë‘ dhe dëgjon hallet tona me vëmendje, që buzëqesh non-stop, që fol për fashion, për modë, që nuk i shikon femrat me ’sy të keq‘, ose atij mashkulli që sillet ‚i urtë e kokëulur‘ si viç, për të themi ‚peder mashkull ish‘.
Ndoshta, Rambo ka arsye ta quaj Murat Mehën, serbisht ‚peder‘, meqenëse ia ktheu ‚prapanicën‘ malazezëve kur ua fali gjithë ata hektarë!
Anipse, Meha më shumë është tradhtar, sesa ‚peder‘. Se, me pas qenë ‚peder‘ qysh po i duket Rambos, nuk do të kishte guxuar ta bënte gjithë këtë dëm! (Bota Sot)