Qendërmbrojtësi shqiptar Granit Islami që premton shumë në futbollin zviceran

477 Lexime

Futbollisti shqiptar me prejardhja nga Begraca e Kaçanikut, djaloshi 21-vjeçar Granit Islami, është duke shkëlqyer në futbollin zviceran. Aktualisht, pas një odisejade familjare nëpër Angli, pas angazhimit nëpër ekipe të ndryshme nëpër ligat zvicerane, Graniti me sukses është duke i mbrojtur ngjyrat e ekipit SC Düdingen, në ligën e dytë interajonale.

Për momentin, ekipi SC Düdingen gjendet nga mesi i tabelës, me gjasa reale për tu ngritur në pjesën e sipërme të tabelës. Përndryshe, për këtë ekip i mbrojnë ngjyrat edhe disa futbollistë shqiptarë, siç janë Venhar Sherifi, Laurant Sadiki, Mergim Tifeki dhe Eron Brahimaj.