Punëtorit nga Maqedonia e Veriut i bien përmbi 800 kilogramë granulat, lëndohet rëndë

42 Lexime

Një shtetas 56-vjeçar nga Maqedonia e Veriut me vendbanim në Wels të Austrisë, ka dashur të mbushte granulat në një makinë duke përdorur një hinkë të premten në mëngjes – por ai u zu poshtë dhe u plagos rëndë

56-vjeçari përdori një elevator për të vendosur çantën me granulat mbi hinkën 1.60 metër të lartë dhe, sipas policisë, u ngjit me elevator në hinkë për të çarë çantën, prej nga dolën të gjithë 800 kilogramët granulati i cili ra mbi të.

Kolegët e kanë vërejtur aksidentin dhe i kanë ardhur në ndihmë shtetasit të Maqedonisë së Veriut, transmeton portali Shtegu. Ata gjithashtu arritën ta lironin me lopatë – por burri u plagos rëndë dhe pasi mori ndihmën e parë u desh të dërgohej në spital me helikopter të shpëtimit.