Prizreni e Kosova kanë arsye të krenohen me Gazmend Freitag, punime për Rita Ora dhe Dua Lipa

128 Lexime

Gazmend Freitag, artist e piktor me famë botërore me punime të shumta e sidomos nga punimet e njohura të tij, është bërë emër i respektuar në artin botëror.

Mirëpo në vazhdën e këtyre ai tashmë i ka bërë punimet edhe të dy këngatareve shqiptare po ashtiu me famë botërore; Rita ora e Dua Lipa.

Artisti Gazmend Freitag, mbetet personaliteti më i nderuar jo vetëm në Vjenë të Austrisë, por edhe në mbarë Europën, Prizreni e Kosova kanë arsye të krenohen me këtë artist të madh. /qendrapress.com/