Policia zvicerane rosat e humbura i dërgon me taksi në ujë

82 Lexime

Shpëtim në momentin e fundit: Të mërkurën, policia e qytetit Baden në Zvicër pranoi një telefonatë urgjente. Një rosë me zogjtë e saj e kishte gabuar rrugën duke dalë në autostradën A1, ndërsa policia ka arritur t`i mbrojë me kohë.

Patrulla e policisë së qytetit Baden, e cila ishte në gatishmëri të plotë, menjëherë shkoi në vendngjarje dhe ishte në gjendje të mbronte nënën rosë dhe pesë zogjtë e saj në kohën e duhur. Me një inkurajim të mirë dhe shumë përkëdhelje, rosat më pas u bindën për të hyrë në automjetin e shërbimit të policisë së qytetit Baden, shkruan „Badener Tagblatt“, informon Shtegu.com.

„Udhëtimi me taksi“ për në pellgun e Liqenit Dättwil u shoqërua me një thashetheme të gëzueshme dhe i mbajti policët në një disponim të mirë. Pas futjes në ujë, rosat e bënë një xhiro të gjatë dhe dukeshin të hareshme për përfundimin e lumtur.