Ballina Blog Faqe 594

Filmi dokumentar i Armirit për tezen e sëmurë përloti botën

16:30:39              2016-09-03           Armir Sejdaj, një banor kosovar i Liezhit në Blegjikë, ka realizuar një punim seminarik për fund të...

Më në fund përfundojnë torturat e ariut të dehur Tomi (VIDEO)

11:57:40                  2016-09-03           Kohë më parë, mediet botërore kishin informuar rreth ariut me emrin Tomi, i cili është...

“Shtegu.com” solidarizohet në mbrojtje të fjalës së lirë

06:42:02             2016-09-02             Portali "Shtegu.com" i bashkëngjitet solidarizimit të medieve shqiptare në Maqedoni për "Tetova Sot", kundër kërcënimit të pronarit të...

Vdes gazetari zviceran që aq shumë raportoi për shqiptarët

20:22:50               2016-09-01             Gazetari zviceran që raportonte nga gjykata zvicerane, Attila Szenogrady ka ndërruar jetë mbrëmë në Cyrih të Zvicrës. Në...

TAHIRI: BDI TA KUPTOJË SE NUK ËSHTË KOHA E XHAXHIT ENVER

19:19:58            2016-09-01         Përzgjedhja e anëtarit të pestë të trupit Ad Hoc, është produkt i rrethanave politike, një gjë e tillë...

Babai i Komandant Shqiponjës: Ali Ahmeti është pisi ma i madh...

06:25:57                 2016-09-01           Orë të tëra gjykimi, akuza mes palëve, shpalosje detajesh, dëshmitar rasti, por pa asgjë konkrete, përfundoi...

Miliarderi nga Hong Kongu ofron 180 milionë dollarë për ate i...

21:12:40                  2016-08-31            Një rast i tillë nuk ndodhë për çdo ditë: Miliarderi nga Hong Kongu, Cecil Chao...

Ismail Sinani: NJË LETËR (DISA) DEPUTETËVE TË KOSOVËS

Shkruan: Ismail Sinani, Shkup           19:35:36              2016-08-31           A ju kujtohet livadhi kur si fëmijë keni kullotur lopët apo buallicat para se...

Shtetasi maqedonas dhe dy zviceranë grushtohen në mes të liqenit

21:59:08               2016-08-28           Në një mot të mrekullueshëm, ambient të qetë dhe të këndshëm, në Liqenin Hallwillersee të Zvicrës, të...

Shkolla ne Çerkez të Kumanovës e ngjashme me jetën e varfër...

11:57:10             2016-08-28           Pamjet që po shihni nuk janë të ndonjë shkolle të braktisur, por të një shkolle që pas 5...