Ballina Blog Faqe 2

Shitorja BrockiShop në Thun nën menaxhimin e ri

Që më tepër se 30 vjet, Brockenstube gjendet në të njëjtin vend në rrugën Seestrasse 14 në Thun dhe në 900 metra katrorë ofron...

Albin Sopa një komponist nga Shkupi që premton shumë

Filmi “Dance In This Chaos” është FINALIST në edicionin e 29-të, të “International Adana Golden Boll Film Festival”. Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Adana,...

Arsimi e la me një kore bukë në xhep, tani është...

Strugudica është një fshat në pjesën juglindore të Shkupit me një largësi prej rreth 30 kilometrash nga kryeqyteti i Maqedonisë së Veriut. Sipas statistikës...

Një familje normale në Zvicër do të paguajë 4 000 franga...

Qira, sigurim shëndetësor, energji: Çdo gjë bëhet më e shtrenjtë. Rritja nuk prek vetëm njerëzit në kufirin e varfërisë – veçanërisht e prekur është...

Sportisti Gentian Ameti: Ky sezon do jetë i imi, do jap...

Nga Artemisa Kastrioti, Nju Jork Sportisti shqiptar Gentian Ameti ka lindur në vitin 1999 në Kumanovë të Maqedonisë. Në vitin 2009 vazhdoi jetën në Belgjikë...

Gazetari shqiptar për migracionin në Suedi: “Nuk ka zgjidhje për të...

Gazetari shqiptar në Suedi, Diamant Salihu u largua nga Kosova në vitin 1991. Ai merret me problemet në lagjet e banuara me emigrantë në...

OAZË E KËNAQËSISË SHPIRTËRORE

OAZË E KËNAQËSISË SHPIRTËRORE   RESTORANT SHARRI SHTRAZË KOSOVË

Zvicra miraton mesazhin për marrëveshjen e ndihmës së ndërsjellë juridike me...

Në luftën kundër krimit, Këshilli Federal zviceran u shpreh pro bashkëpunimit më të ngushtë me Republikën e Kosovës Zvicra dhe Republika e Kosovës dëshirojnë të...

Shëndeti në punë: Lodhja emocionale vazhdon të rritet, stresi në nivel...

Shëndeti në punë: Lodhja emocionale vazhdon të rritet, stresi i qëndrueshëm në një nivel të lartë - rezultatet e Indeksit të stresit të punës...

Bashkatdhetari nga Zvicra nuk udhëton më asnjëherë me WizzAir

I prekur nga një rast joserioz me Kompaninë ajrore WizzAir, një bashkatdhetar i Shkupit nga Zvicra, tashmë vite me radhë është duke udhëtuar me...