Një person rrëzohet nga 19 metra lartësi në Cyrih dhe vdes

80 Lexime

Të dielën pasdite, një person nga qarku 3 i Cyrihut është rrëzuar nga çatia e një prone dhe pësoi lëndime fatale.

Sipas informatave të mëparshme, personi u rrëzua nga çatia e një prone rreth orës 12:30 të dielën pasdite në rrugën Bühlstrasse, në qarkun 3 të Cyrihut nga një lartësi prej 19 metrash, informon Shtegu.com. Rrethanat që çuan në këtë aksident janë ende të paqarta dhe tani po hetohen nga detektivë nga Policia e qytetit të Cyrihut, Instituti i Mjekësisë Ligjore dhe prokurori publik përgjegjës.

Siç ka shkruar policia e qytetit të Cyrihut në një mesazh, aktualisht nuk ka dyshime në përfshirjen e ndonjë pale tjetër. Instituti i Mjekësisë Ligjore në Cyrih u thirr për të siguruar prova.