Fillon aksioni „Një muaj pa alkool“, etiketoni mikun tuaj

61 Lexime

Pijësit e ujit

„FLIRTEN FLINKER“

Dry January.

Lëvizja globale për herë të parë në Zvicër.

Një muaj pa alkool. Merrni pjesë në këtë sfidë.

A e keni ditur

69 % të pjesëmarrësve ndjehen më të shëndetshëm.
70 % të pjesëmarrësve përmirësojnë cilësinë e tyre të gjumit.
72 % të pjesëmarrësve konsumojnë më pak alkool në planin afatgjatë.

Regjistrohuni dhe merrni pjesë

Merrni këshilla se si të merrni pjesë

Fito çmime

Gjurmoni suksesin tuaj me aplikacion

Regjistrohuni dhe dyfishoni shanset tuaja për një Dry January të suksesshëm.

Pjesëmarrja është falas.

Të gjitha informacionet trajtohen në mënyrë konfidenciale.

Me mendje të shpejtë deri në janar

Postoni ndonjë fjali në rrjetet sociale dhe etiketoni miqtë tuaj.

Ne japim çmime të ndryshme midis të gjithë pjesëmarrësve të Janarit të Thatë, duke përfshirë një mbrëmje private në kinema me miqtë tuaj.