Erdogan Kadrija: „Boksi është bashkëshortja ime“

63 Lexime

Boksonte nëpër palestra shkollore dhe tenda cirku. Gjatë pesë voteve si profesionist, Erdogan Kadrija (34) fitoi 16 nga 18 meçet e tij. „Këtu jam diçka, jam pranuar mirë“, thotë „Big Edi“. „Kështu që unë e identifikova vetveten me boksin dhe mund të them: ‚Boksi është bashkëshortja ime'“.

E shtuna duhet të jetë kulmi i luftimeve!

Erdogani lufton në Mageburg kundër profesionistit të SES Roman Fress (26) për kampionatin gjerman në peshat cruiser (ora 23.20, drejtpërdrejt në TV MDR).

Për shkak se Fress e anuloi kundërshtarin e tij për shkak të koronavirusit, javën e kaluar Erdogani spontanisht hyri si një zëvendësues: „Unë boksoj kundër të gjithëve dhe nuk kam frikë“.

Në këtë mënyrë, bëhet fjalë për një derbi lagjeje. Të dy boksierët jetojnë në rrethin e Cloppenburgut, informon Shtegu.com: Fress me gruan e tij Lena në Garrel – Erdogani 25 kilometra më larg në Lindern, ku ai punon si përfaqësues për makineritë bujqësore.

Shqiptari nga Kosova në Hamburg erdhi për t’u përgatitur për luftën e jetës së tij. Promovuesi Thomas Nissen e referoi atë te ekipi i ish-kampionit të botës Sebastian Formella (33) dhe trajneri Mark Haupt.