Djaloshi shqiptar Denis Gashi u bë hit me doner qebapa

39 Lexime

„Döner-Denis“ i han me ëndje grumbuj doner qebapësh dhe tani po provon një ide të re biznesi

Nxënësi shqiptar nga Gjermania Denis Gashi, i njohur edhe si “Döner-Denis”, ka fituar një numër të madh ndjekësish në TikTok dhe Instagram duke shpërndarë video të tij duke ngrënë qebapa. Popullariteti i tij çoi në bashkëpunime me të famshëm dhe në zgjerimin e biznesit të tij.

Nxënësi 17-vjeçar Denis Gashi nga Suhli i Gjermanisë ka arritur një numër të konsiderueshëm ndjekësish në platformën e rrjeteve sociale TikTok duke shpërndarë video të tij duke ngrënë doner qebapa. Sipas “Bild”, Denisi, i njohur edhe si “Döner-Denis”, ka mbi 430 mijë ndjekës në TikTok dhe 90 mijë në Instagram, ku videoja e tij më e suksesshme deri më tani ka 5.8 milionë shikime, transmeton portali Shtegu.

Gjatë bllokimit të dytë të koronavirusit, ideja lindi nga monotonia. Denisi më pas prezantoi ditët tematike si “Dita e Doner Qebapave”, “Dürum Marta” dhe “E Premtja Falafel”. Nxënësi ha të paktën gjashtë qebapë doner në javë.

Popullariteti i tij në internet ka zgjuar edhe interesimin e të famshmëve, përfshirë prezantuesin televiziv Klaas Heufer-Umlauf, i cili e ftoi Denisin në studion e tij për një reklamë të „Late Night Shoë“ në shkurt. Përveç pranisë së tij në internet, sipas “Bild”, Denisi tani ofron edhe bluza dhe gota me sloganet e tij dhe shëmbëlltyrën e tij të pikturuar, madje flitet për futbollistët e kombëtares gjermane që kanë porositur fanella doner-denis në Suhl.