CARDIO CENTER LUZERN DHE KARDOLOGU FLORIM CUCULI UA UROJNË FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

285 Lexime

Besimtarë të dashur të besimit islam, bashkatdhetarë të nderuar, mikesha dhe miq, paciente dhe pacientë – gëzuar festa e Kurban Bajramit. Ju dëshiroj në rradhë të parë shëndet të mirë në këtë kohë të çuditshme pandemie. Shpresoj vitin e ardhshëm këtë festë ta festojmë në kushte tjera. Faleminderit për respektin dhe përkrahjen ndaj meje. Jeni burimi i energjisë time.
🙏🙏🙏 Ju dëshiroj gjithë të mirat. Florimi