Burri „hajt“ për punë në mërgim, gruaja e tradhëton me vjehrrin (babain e burrit) dhe i lindë fëmijë

35 Lexime

14:54:05            2016-01-25

 

 

 

Kjo ka ndodhur në një fshat afër qytetit Negotinë në Maqedoninë lindore, ku babai dhe djali i tij jetojnë si fqinjë të parë. Përveç djalit me gruan e të cilit ka pasur aferë, vjehrri ka pasur edhe fëmijë tjerë nga një martesë tjetër, shkruajnë mediumet maqedonase, transmeton “Lajm”.

 

 

Djali i tij ishte martuar para disa viteve, duke bë dasmë të madhe dhe e ka sjellë nusen në shtëpinë e sapondërtuar. Pas disa muajve nusja ka lindur një fëmijë mashkull. Bashkëshorti është kthyer nga mërgimi, me plan që nusen bashkë me fëmijë t’i marrë me vete në mërgim. Mirëpo derisa ai ka punuar jashtë vendit, nusja është afruar me vjehrrin dhe kjo lidhje ka shkuar më larg se sa është normale. Gruaja ka kërkuar divorc dhe ka filluar jetë të përbashkët me vjehrrin. Ajo i ka treguar burrit se nuk e do më dhe se është dashuruar te babai i tij. Pas divorcit, djali është kthyer në mërgim, kurse djalin e vogël e ka lënë te gjyshja. Nusja dhe vjehrri kanë blerë një tjetër shtëpi, afër shtëpisë ku jeton fëmija, shkruajnë mediumet maqedonase, pa dhënë detaje për identitetin e personave. (LAJM)