Blaukreuz-Brocki Thun zhvendoset në Steffisburg

59 Lexime

Më 5 korrik 2024, „Blaukreuz-Brocki“ do të ndryshojë vendndodhjen dhe, pas më shumë se 20 vitesh funksionimi në Seestrasse, do të zhvendoset në ambiente të reja, tërheqëse në Bernstrasse 14, në Steffisburg. Në ndërtesën e mëparshme Hess Motorrad AG, për vizitorët tani ofron thesaret e saj të përdorura, rrobat dhe objektet e përditshme në përafërsisht 1,100 m2. Brocki i ri do të hapet më 5 korrik nga ora 12:00 me një festë të madhe me një stendë ushqimore nga Fritz & Frieda, La Favolosa Gelateria, Blue Cocktail Bar, muzikë live, argëtim për fëmijë, Brocki Trail dhe shumë më tepër. Ejani dhe shikoni!

„Shumë punë parashihet për të zhvendosur „Blaukreuz-Brocki“ nga Thuni“, thotë Anil Krayenbühl duke qeshur. Ai është menaxher operativ i vendndodhjes së re dhe është i sigurt se përpjekja ia vlen për të gjithë. Vizitorët do të gjejnë zona shitjesh tërheqëse, të rregullta dhe të ndritshme në Bernstrasse 14 në Steffisburg. Përafërsisht 1,100 m2 janë në dispozicion për ekspozimin e sendeve të përdorura si sende shtëpiake, rroba, pajisje elektrike, libra dhe mobilje. Ekipi Brocki ofron gjithashtu shërbime pastrimi dhe transporti në zonën e Thunit dhe Berner Oberland.

Vendndodhja e re, e vendosur në qendër është gjithashtu tërheqëse për punonjësit. „Blaukreuz-Brocki“ u siguron të rriturve me ose pa përdorim të drogës me rrezik të lartë një strukturë ditore dhe ka mbikëqyrje të vendeve të punës. Qëllimi është integrimi social dhe një perspektivë profesionale afatmesme dhe afatgjatë. Dhe vullnetarët e shumtë dhe madje edhe popullsia e Steffisburgut dhe Thunit duhet gjithashtu të përfitojnë nga lokacioni i ri. Muzikantët nga rajoni tashmë kanë mundësinë të përdorin ambientet e Brockit për koncertin e tyre. Kjo traditë do të vazhdojë në Bernstrasse 14.

Anil Krayenbühl pëlqen kur „Blaukreuz-Brocki“ gjallërohet nga një shumëllojshmëri e gjerë njerëzish dhe kështu kontribuon në një lagje të gjallë. Ai dhe ekipi i tij mezi presin shumë të ftuar në festën e hapjes më 5 korrik 2024, nga ora 12:00 në Bernstrasse 14, 3612 në Steffisburg.