Austri: Kosovari strangulon bashkëshorten, fillon procesi gjyqësor

39 Lexime

16:55:31              2016-08-10

 

 

 

 

 

Fillimisht, sytë iu terruan e tani mund t`i terrohen edhe më shumë brenda katër mureve të qelisë. Të mërkurën ka filluar procesi gjyqësor kundër kosovarit Nehat K. (35). Sipas akuzës, në tetor të vitit të kaluar, refugjati i mllefosur kosovar e kishte mbytyr me strangulim bashkëshorten e tij sllovake Miroslava (34).

 

 

 

Me profesion kamarier, ai kishte punuar në dy ndërrime, për të mundur t`i paguajë bashkëshortes së tij 3.000 euro në muaj. Miroslava më me dëshirë qëndronte tek prindërit e saj në Sllovaki, duke u argëtuar më një tjetër dhe duke i ndaluar Nehatit që të takojë tre vajzat e tij, shkruan „Heute“, njofton „Shtegu.com“.

 

 

 

 

Pasi ajo i kishte kërkuar divorc, e refuzoi kujdestarinë e përbashkët për fëmijët dhe e ofendoi rëndë, Nehat K. e mori një rrip të çantës dhe ia vuri në qafë, duke mbytur nënën e tre fëmijëve të tij.