Influencuesja shqiptare Mimoza i motivon ndjekësit të flasin për sulmet e...

Dhimbje gjoksi, të përziera dhe gulçim: Influencuesja Mimoza Lekaj (25) raporton në Instagram për sulmet e saj të panikut. Duke vepruar kështu, ajo i...

Disa këshilla për jetën nga 100 vjeçarët

29.10.2019 E nga kush mund të mësojmë më shumë se nga një njeri që ka kaluar në çdo fazë jete? Këto këshilla do t’iu bëjnë të...

Ushqimet që na mbrojnë nga sëmundjet e zemrës

Arteriet janë kanale, të cilat kanë një funksion shumë të rëndësishëm për zemrën, duke e dërguar gjakun me oksigjen në zemër dhe duke e...