Ballina OPINIONE

OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

Franca është problemi ynë më i madh!

15.12.2019 Kryetari francez gjatë vizitës së tij në Afrikë, në universitetin e qytetit Conakry, të Guinesë, tha: “Në shoqëritë ku pa planifikim lindin nga 7-8 fëmijë,...

Ali Ahmeti me retorikën dhe stilin e oratorisë së Enver Hoxhës!

2019-07-17   Nga Qenan Aliu   Ai fliste për imperialistët dhe patriotizmin e Partisë së Punës. Ndërkaq Ali Ahmeti akoma po flet se gjithçka që shkruhet dhe thuhet...

Avokati i njohur shqiptar tregon se si do të ndodhë bashkimi...

Nga Spartak Ngjela/ Të shumtë janë ata që po më pyesin: po flet për Arbërinë e Re, cila është ajo? l Po. Ja, kjo që është në...

MARRËVESHJET “PREJ SHEJTANI!”

19.09.2019 Nga Fadil Lushi/ Fjalori i Gjuhës së Sotme Shqipe fjalën “marrëveshje” e ftillon kësisoj: Pajtim mendimesh ose pranim i një qëndrimi të caktuar që arrihet...

Diaspora nuk kuptohet nga enklava e Prishtinës

20:08:52               2019-04-14     Nezir Kraki   Realitetet e diaspores shqiptare, e sidomos asaj të Kosovës, janë shumë SHUMË më komplekse se diskutimet...

Shkëlzen Halimi: Dëshpërimi nga “demokracia” shqiptare

  Fatkeqësisht, politizimi i shoqërisë shqiptare do të shndërrohet në një sëmundje vdekjeprurëse. Krah më krah do t’u hapen portat injorantëve, të cilët me kohë...

Kryengritja e “Ilindenit” dhe shqiptarët

  2019-08-02     Nga Halim Purellku/   Meqë Qeveria bullgare ishte krijuese dhe nxitëse e lëvizjes revolucionare, logjikisht dhe qëllimi i kryengritjes qe përcaktuar mbi bazë të interesave të...

PADREJTËSITË E DREJTËSISË

    22.06.2019   Shkelzen Halimi    Ka kohë që e kemi përjashtuar njerëzoren nga vetja jonë dhe në vend të saj kemi vendosur kafshën që ushqehet vetëm me lakminë....

A di të flet “Албански” Fatime Fetai?!

  2019-08-23 Mehmeti Emad   Prokurorja Fatime Fetai padyshim se çdo shqiptarë e bëri krenarë në fillimet e saj tek Prokuroria Speciale Publike, me paraqitjet dinjitoze publike dhe...

Ja si i vodhën politkanët paratë e mërgimtarëve në Maqedoni

Visar Ademi Shumë njerëz te ne konstatojnë se shuma të mëdha parash janë vjedhur dhe vidhen (aludohet për pushtetarët) në Maqedoni dhe pyeten se si...