Ballina OPINIONE

OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

DEHJA NGA PUSHTETI

07.11.2019 Shkelzen Halimi Shenjat si tipare dalluese, nëpërmjet të cilave shohim apo paralajmërohemi për diçka, shpesh janë lehtësisht të lexueshme, natyrisht për ata që ndjejnë si...

ALMIRI I VOGËL RRITET NË ZEMRAT E ÇDO NJERIU HUMAN

24/06/2019     Nga Xhelal ZEJNELI/   Më 25 qershor të vitit 2016, personi i quajtur Boban Iliq, e shkeli me paramendim fëmijën 4-vjeçar, Almir Aliun. Tragjedia ndodhi në Kumanovë. Në...

Van Hojte: Katica Janeva ishte zgjedhja e Gruevskit

15/09/2019 Katica Janeva ishte zgjedhje e Nikolla Guevskit, por kjo nuk dukej se po e shqetësonte dhe pengonte LSDM-në, kështu ka deklaruar në intervistë për...

Debat i shpifur

Ibrahim Rexhepi         A është bërë mirë, apo keq me dështimin e koncesionimit të Brezovicës? Pa dyshim se çdo dështim e përcjellin edhe dëmet që vijnë,...

“Islamofobi” kontroverse si “Breivik, Geert Wilders, një reinkarnim i Millosheviqit dhe...

09/11/2019 Benny Musliu Jo ore nuk na duhen figura “kontroverse” e “Islamofob” si “Breivik, Geert Wilders, nje reinkarnim i Millosheviqit dhe Hitlerit” kundër një feje, siç...

Gjyla Çeliku ka një mesazh për opozitën shqiptare në Maqedoni

20/01/2020 Opozitë e dashur, Ti ishe aty edhe në zgjedhjet lokale kur Zoran Zaev mori 70 000 vota shqiptare, pse nuk i more ti, ti I...

Kush e solli Abetaren e parë në gjuhën shqipe nga Shqipëria...

Shkolla e parë shqipe në Tetovë u hap në qershor të vitit 1941, me mbajtjen e kurseve intensive nga mësuesit Mithat Cami nga Dibra...

Heshtën mësuesit, tani u mungojnë nxënësit…

Heshtën mësuesit, tani u mungojnë nxënësit... Heshtën profesorët, tani u mungojnë studentët... Heshtën punëdhënësit, tani u mungojnë punëtorët... Heshtën prindërit, tani u mungojnë fëmijët... Heshtën partitë, tani u mungojnë votuesit... Tani do të donit...

Një studim i dallimeve të ndarjeve të drejtimeve në besim

2019-09-06 Sead Zimeri Lexova një studim të shkëlqyeshëm për Imam Shatibi-un, dijetarin e njohur të usuli fikhut dhe autorin e veprës monumentale al-Muwafakat fi usul ash-sharia....

Mbreti ka vdekur

01/07/2019     Nga Kimete Berisha/   1. Pacolli po ia mban gajlen situatës në Shqipëri, kurse në ministrinë ‘e tij’ të brendshme, t’del shpirti prej ajrit të nxant,...