Ballina OPINIONE

OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

Kush e solli Abetaren e parë në gjuhën shqipe nga Shqipëria...

Shkolla e parë shqipe në Tetovë u hap në qershor të vitit 1941, me mbajtjen e kurseve intensive nga mësuesit Mithat Cami nga Dibra...

Hamdi Ndrecaj ka një porosi për Zoran Zaevin

ZORAN ZAJEV JU JENI AJ QE JAVE LESHUAT PRUSHN NE DORE SHQIPETAREVE .JU PO KËRCËNONI… Zoran Zajev tani po e kërcënon El Cheken ….. për...

U shpraz Ladorishti, Veleshta, Frëngova, Dollogozhdi

01.10.2019 Agni Dauti/ A jeni për në qytet? Po, po dhe nisen me ngadal të futen në makinë, nga vështirësia që u kishin krijuar vitet që...

Dallimi i politikanëve shqiptarë dhe atyre zviceranë – shkruan Asan Jashari

      19:22:40                       2017-06-08         Sa do kisha dëshirë …     Trojet shqiptare të jenë si Zvicra     Fillimisht, në vendin...

“Abaz Gjuka” thuaj Ali Ahmetit të mos lejon Luboteni dhe fshatrat...

Aksionet policore në vendbanimet shqiptare tanimë si duket janë bërë “traditë” në Maqedoninë e Veriut. Sot në orët e para të mëngjesit është zhvilluar...

Nijazi Muhamedi: Zoran Zaev, ku i çove paratë për shqiptarët

-Ku i çoi kryeministri Zaev dy buxhete për dy vite qeverisje, që bëjnë 9 miliardë euro dhe sa mijë euro ose qindarka prej tyre...

DEHJA NGA PUSHTETI

07.11.2019 Shkelzen Halimi Shenjat si tipare dalluese, nëpërmjet të cilave shohim apo paralajmërohemi për diçka, shpesh janë lehtësisht të lexueshme, natyrisht për ata që ndjejnë si...

Wer klar spricht, wird auch gehört und verstanden

Die Präsidentin des Parlamentes der Republik Kosova und Interimspräsidentin, Vjosa Osmani, besuchte erfolgreich die Schweiz. Sie sprach deutlich und klar und hörte auch viel...

Redi Shehu – Analizë mbi konfliktin SHBA-IRAN

12.01.2020 Nga Redi Shehu  Shpërndaje Mbrëmjen e 2 Janarit, menjëherë pasi viti i ri hyri me të gjitha të papriturat e tija, një dron amerikan, i telekomanduar,...

Emin Azemi: Të jesh dinjitoz si Besir Alili

15:54:01                  2019-07-03 Një shoqëri që nxjerr sportistë, që me talentin e tyre përfaqësojnë vlerat më kulmore në një...