OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

Këmbët dhe gishti i diktatorëve!

12/10/2019 Bardhyl Mahmuti Logjika diktatoriale, pa marrë parasysh se me çfarë “kostumi” vishet, bazohet në stereotipë të ngjashëm. Si në “Hapat gjigant” të Stalinit, në “Kërcimin e...

Kryengritja e “Ilindenit” dhe shqiptarët

  2019-08-02     Nga Halim Purellku/   Meqë Qeveria bullgare ishte krijuese dhe nxitëse e lëvizjes revolucionare, logjikisht dhe qëllimi i kryengritjes qe përcaktuar mbi bazë të interesave të...

BDI, më shumë dëm se sa dobi!

14/01/2020 01:30 Është shumë më rëndësi për hir të korektësisë historike të ceket se BDI nuk është kurnjëfarë nëna e madhe e proceseve politike te...

“NëRrugëTëDrejt!” të “MUKI-t” dhe LSDM-së, doli rrugë e shtrembët për Makronin!

18/10/2019 Bexhet Musliju, drejtor i Agjencisë Zhurnal.mk Nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zekiri përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka shkruar se vendit tonë iu bë...

JONESKO – POET I ABSURDIT

24.09.2019 Nga Xhelal Zejneli/ “Vdiq një mbret”! Me këto fjalë u përcoll vdekja e njërit nga dramaturgët më të mëdhenj të këtij qindvjeçari – Ezhen Joneskos...

Gruevski një diktator i përmendoreve që po vret për të mbetur...

Një deja-vu konflikti për të mbetur në pushtet. Ky është Gruevski. Një diktator i përmendoreve që po vret për të mbetur një hero vrasës. BATON...

Ali Ahmeti me retorikën dhe stilin e oratorisë së Enver Hoxhës!

2019-07-17   Nga Qenan Aliu   Ai fliste për imperialistët dhe patriotizmin e Partisë së Punës. Ndërkaq Ali Ahmeti akoma po flet se gjithçka që shkruhet dhe thuhet...

Opinion nga Cim Peka – `Edioti`, Myftiu `Bamires` dhe gazetaret `raportues`

02.12.2019 https://www.facebook.com/portali.syri.net/videos/1198720090319679/?t=296

Pyetje popullit maqedonas të Zaevit

  2019-08-03     Sulejman MEHAZI/   Kohën e fundi kemi lexuar parulla e pamflete “Smrt za šiptari”(vdekje shqiptarëve). Këto pamfleta s’janë të shkruara nga dikush tjetër përveç maqedonasve proserb....

Në demokraci pushtetin e ka populli, udhëheqja politike është shërbëtore e...

22/06/2019     Nga Skender Karaçica/   Populli duhet të zgjohet më herët në mëngjes, përderisa pushteti që e ka zgjedh vetë me (votën e lirë) të nisë hilet...