OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

“Abaz Gjuka” thuaj Ali Ahmetit të mos lejon Luboteni dhe fshatrat...

Aksionet policore në vendbanimet shqiptare tanimë si duket janë bërë “traditë” në Maqedoninë e Veriut. Sot në orët e para të mëngjesit është zhvilluar...

TË KORRUPTUARIT DHE PROSTITUTAT SI “ENGJËJ”!?

09.10.2019 Shkelzen Halimi Duhet sqaruar edhe një herë se korrupsioni nuk prejudikon vetëm logjikën e “pikjes së parave nga qielli”, por edhe lidhshmërinë prapa perdeve me...

“Artisti” shqiptar i partisë që u shndërrua në palaço

24/09/2019 Shkëlzen Halimi Ishte një fakt i pamohueshëm: çdo hallkë e shoqërisë shqiptare kishte dalë jashtë normalitetit. Akoma nuk ishte gjetur as ilaçi për t’i trimëruar...

“S’ka ma i zoti se Ali Ahmeti!”

12/11/2019 Nga Zaim Istrefi/ Për afër dy decenie në bashkëqeverisje Ali Ahmeti ,ky burr i dheut gjithmon kryeulur në parlament, si bre së paku njëherë nuk...

MISION PËR SHTIMIN E HUTESËS

05.10.2019 Shkelzen Halimi Mungesa e mendimit të shëndoshë, manipuluesve dhe përfituesve të atmosferëve të turbullta, u krijoi hapësirë të vijnë në shprehje dhe të marrin bajrakun...

Kroatët, serbët dhe shqiptarët

23/11/2019 Gani MEHMETAJ/ Kroatët e dëbuan Serbinë nga bregdeti Adriatik me 1992 pas luftës të përgjakshme dhe përpjekjeve njëshekullore për çlirim. Kështu e përmirësuan gabimin fatal...

Sinani: Ja pse duhet të ketë zgjedhje të parakohshme në Maqedoninë...

2019-07-21   Arsim Sinani nga Qendra për Studime Ndërkombëtare dhe Hulumtime Ballkanike thotë se Maqedonia e Veriut ka nevojë për zgjedhje të reja.   Mendoj se Maqedonisë së...

Diplomati austriak zbulon se e kujt është ideja dhe projekti “Mini-shengeni”...

25/11/2019 Diplomati austriak, Wolfgang Petrich, ka thënë se ideja për një “Mini-Shengen”, ka ardhur nga Bashkimi Evropian. Diplomati austriak, Wolfgang Petrich, ka thënë se vendimi...

ËNDRRAT MASHTRUESE

20.02.20 Shkelzen Halimi Në të kaluarën nismat shqiptare patën fare pak frymë kombëtare, kurse prapa këtyre nismave qëndronin vetëm grupe interesi. Ndaj, shoqëria shqiptare rrezikonte të...

Grupi i Kumanovës: Pse nuk merren aksione policore në Strumicë e...

Muhamet Krasniqi Padrejtësitë ndaj shqiptarëve nuk kanë të ndalur. Herë Brodeci pastaj Kumanova , e sa e sa padrejtësi e shtypje do bëhen pas këtij aksioni...