OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

Një përshkrim i poetit se si u tremb nga Prishtina dhe...

NGA KALOSH ÇELIKU Moti kohë, pas studimeve nuk kisha qenë në Prishtinë. Ose, herë pas here e kisha vizituar pas Lufte (1999) gjatë Panaireve të...

El Cheka: Përse….?

2019-09-10 Përse Ali Ahmeti kurr nuk e shau me nën Gruevskin, Mihajllkovin apo Zaevin? Përse Musa Xhaferri kurr nuk i quajti bythpambuk dhe qelbësira qytetarët e...

GJARPERI….

15.02.2020 Adriatik Riza DostiNdiqe ....Jo me kot shkrimin tim te meposhtem dedikuar gjarperit shqiptar e vecmas atij kosovar e shoqeron kjo foto... ku Kobra -Thaci eshte...

Filozofia e mjerë shqiptare në Maqedoni: Më mirë pak se aspak

26/09/2019 Shkëlzen Halimi Dyshimi permanent ndaj shqiptarëve ishte një lloj lajtmotivi që përshkonte tërë administratën shtetërore dhe të gjitha nivelet ku, sa për sy e faqe,...

Drejtori i Zhurnal pas tërmeteve në Shkup ka një porosi. O...

Benny Musliu       18:20:05            2016-09-11         Shumica prej nesh, duke u nis nga vetja, kohës së fundit shumë pak përmendnim emrin "ZOT", po...

PARADË “KRENARIE”, YLBERI PA NGJYRA

02.07.2019   B. K. Miniri Im bir: “Mami, a janë këto dy burra populli i Lutit a.s ?“ Unë: “Jo Mami, nuk janë populli i Lutit a.s. por...

Mini Jugosllavia! Ideja që vdiq pa lindur akoma

Një angazhim që hedh në erë të gjithë investimin 30 vjeçar perëndimor në rajon, një angazhim që izolon edhe njëherë Kosovën, një angazhim që...

Heshtën mësuesit, tani u mungojnë nxënësit…

Heshtën mësuesit, tani u mungojnë nxënësit... Heshtën profesorët, tani u mungojnë studentët... Heshtën punëdhënësit, tani u mungojnë punëtorët... Heshtën prindërit, tani u mungojnë fëmijët... Heshtën partitë, tani u mungojnë votuesit... Tani do të donit...

Pse kroatët i duan shqiptarët, çfarë kontribuan për Kroacinë?

01.12.2019 Nga Mentor Mellova/ Shqiptarët janë meritorë dhe për shtetin e ri kroat, pasi që kontributi i tyre zë vend në historinë më të re të...

Tërmeti e bëri që t’i kuptojmë miqtë dhe armiqtë tanë

01.12.2019 Sulejman Mehazi Gjatë tragjedisë shqiptare të tërmetit u panë miqtë e armiqtë e Shqipërisë, Vatikani sa mos u turpëruar për shqiptarët jep 100, 000 euro,...