OPINIONE

Opinione prej personave te ndryshem.
Shtegu.com jo me automatizen ndan mendimet me autoret e ndryshem.

Tradhti e mbi tradhti

02.04.2020NGA SULEJMAN MEHAZI  - Gjatë Perandorisë Otomane, kush si bashkoi katër Vilajetet Shqiptare?, tradhtia shqiptare; - Gjatë Luftës së Parë Botërore e pas saj, kush ia shiti...

“Qafirat” politik Ali Ahmeti dhe Xhevat Ademi shajnë Almakos dhe ju...

2019-09-09 Shkruan: Emad MEHMETI Xhevat “Pistolet” Ademi dhe kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti në një përgjim të publikuar nga El Chekaa më 6 Shtator 2019, në...

Aq u shtua numri i aktivistëve shqiptarë në VMRO-DPMNE e LSDM,...

19/11/2019 Shkruan: Kim Mehmeti Jo me inat, e as me urrejtje, por me dashamirësi të sinqertë, mbrojtësve mediatik të kryetarit të BDI’së po ua them se...

Heshtën mësuesit, tani u mungojnë nxënësit…

Heshtën mësuesit, tani u mungojnë nxënësit... Heshtën profesorët, tani u mungojnë studentët... Heshtën punëdhënësit, tani u mungojnë punëtorët... Heshtën prindërit, tani u mungojnë fëmijët... Heshtën partitë, tani u mungojnë votuesit... Tani do të donit...

Politika shqiptare edhe në Maqedoni ka zbritur në rrafshin e humorit...

    Shkëlzen Halimi  02/07/2019 Anonimët që përpara politikës i promovuan “muskujt” e tyre, kuptuan se në politikën shqiptare nuk ka dyer të mbyllur. Me “muskujt e tyre”,...

Mos i gjuaj xhevahirët para derrave, Albin

23.11.2019 Kimete Berisha Albin Kurti, sahat e para, duhet t'i refuzojë të gjitha intervistat me gazetarët e Shqipërisë, sepse ata nuk janë gazetarë, ata janë hajna,...

Anglezi “vlla”, e turku “shka”!

Xhevdet T.  Pozhari Para ekraneve u ngujuan i madh e i vogël për të ndjekur ndeshjen Kosovë-Angli, të cilës i parapriu një atmosferë vëllazërore. Së...

Mini Jugosllavia! Ideja që vdiq pa lindur akoma

Një angazhim që hedh në erë të gjithë investimin 30 vjeçar perëndimor në rajon, një angazhim që izolon edhe njëherë Kosovën, një angazhim që...

Të pabesët

30.10.2019 Daim Hiseni Më mirë do të qëndroj vet me Zotin dhe të bisedoj kohë pas kohe me shpirtin e dëshmorëve tek vendprehja e tyre, se...